Известие

Collapse
No announcement yet.

к'во Ви е мнението?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• к'во Ви е мнението?

Т'ва го сторих с Фото Пейнт, интересно ми е какво ще кажете Вие. На мен лично ми харесва. Назлобява повече муцуната и създава по-агресивна и по-модерна спортна визия.
    Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
    Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
    Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV

Прототипът на GTV-то навремето е бил с тройка, но незнайно защо Джорджано се отказва и резултаът е днешния дизаин.
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

Comment

Сегашния модел е по-добър! То май от прототипа са изчистили всичко ненужно, дори взех да размислям и за третия фар...
      ...Тоя Джорджано да не е продал на Форд и после да е сътворил още по-изрудско чудо т.е. GTV/SPIDER, или Форд да са краднали идеята за Probe..?! Колко мноо прилича на проб...
      Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
      Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
      Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV

Comment

Re:

Аз още преди да взема GTV-то си ги мислих разни...
        GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от glavnia
          Сегашния модел е по-добър! То май от прототипа са изчистили всичко ненужно, дори взех да размислям и за третия фар...
          ...Тоя Джорджано да не е продал на Форд и после да е сътворил още по-изрудско чудо т.е. GTV/SPIDER, или Форд да са краднали идеята за Probe..?! Колко мноо прилича на проб...
          Прототипът е бил много по кола от действителния модел. С повече коне и още повече на базата на Алфа 164 а не на смотаното Фиат Типо. Платформата на 164 е в пъти по-добра. Дизайнът е по-смотан, защото прототипът е от 91-ва г. а GTV излиза 95-та. За 4 години е нормално да се развие дизайна.
          Прототипът е бил замислен с мотор 260 к.с. и 4х4 задвижване. Кое е по-добре,я се замислете??? 260 к.с. мотор при GTV идва 10г. след като е показан прототипът.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Прототипът е бил много по кола от действителния модел. С повече коне и още повече на базата на Алфа 164 а не на смотаното Фиат Типо. Платформата на 164 е в пъти по-добра. Дизайнът е по-смотан, защото прототипът е от 91-ва г. а GTV излиза 95-та. За 4 години е нормално да се развие дизайна.
            Прототипът е бил замислен с мотор 260 к.с. и 4х4 задвижване. Кое е по-добре,я се замислете??? 260 к.с. мотор при GTV идва 10г. след като е показан прототипът.[/quote]
            Само за проотокола , какво общо има ГТВ-то след 95 с Фиат Типо
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn
              Ми като се отвори предния капак според теб какво се вижда??
              Аз виждам Фиат Типо.

Цялото дъно, преден кош с окачване и магаре е Фиат Типо Седичивалволе. Скорости, рейка и блок на мотора също са Типо.
              Във цялото ГТВ задният мост е новост (който наистина е много добър) и главата на мотора е Алфа (която обаче е с много близка до Фиат)

Та кво викаш има общо ГТВ с Типо?

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
                Първоначално публикувано от hristiqn
                Ми като се отвори предния капак според теб какво се вижда??
                Аз виждам Фиат Типо.

Цялото дъно, преден кош с окачване и магаре е Фиат Типо Седичивалволе. Скорости, рейка и блок на мотора също са Типо.
                Във цялото ГТВ задният мост е новост (който наистина е много добър) и главата на мотора е Алфа (която обаче е с много близка до Фиат)

Та кво викаш има общо ГТВ с Типо?
                Затова питам
                BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev
                  Аз още преди да взема GTV-то си ги мислих разни...
                  Хич не и кифа тва ! Колата на БАТМАН (мое мнение :P)
                  ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Този прототип с 6 фара ужастно подозрително ми прилича на RZ
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                      Този прототип с 6 фара ужастно подозрително ми прилича на RZ
                      Да ама RZ е много по сектантска кола, демек 75-ца. Лично според мен RZ е и много по-красива. С нещо не може да се сбърка. Дори бих казал, че 159/Брера заимстват нещичко от RZ в муцуната.

Comment

Working...
                      X